Сучасні тенденції в лікуванні остеоартриту - Біловол, О. М.; Князькова, І. І. (Ліки України, 2023)
У статті проведено огляд досліджень, присвячених лікуванню остеоартриту, його зв’язку з супутніми захворюваннями, впливу на якість життя та здоров’я пацієнтів. Наведена гіпотетична модель розвитку та прогресування остеоартриту, перераховано фактори ризику остеоартриту та основні цілі лікування цього захворювання. Висвітлено особливості мультимодального багатокомпонентного мультидисциплінарного підходу до терапії, включаючи фармакологічні та фармакотерапевтичні підходи.