Реімбурсація медичних виробів: профільне міністерство підготувало нормативну базу (Ліки України, 2023)
Нещодавно МОЗ України винесло на громадське обговорення проект змін до ряду нормативно-правових актів щодо реімбурсації медичних виробів за програмою державних гарантій медичного обслуговування населення.