Антидепресанти для чоловіків: чи варто їх вживати після народження дитини? (Ліки України, 2023)
У Великобританії вважається, що депресія уражає близько 3 із 100 чоловіків віком 16–55 років. Автори обсерваційного дослідження підкреслили, що попередні дані свідчать про те, що чоловіки можуть мати більш високий ризик розвитку депресії після народження дитини, причому у кожного 10 чоловіка спостерігається депресія у перший рік появи дитини на світ.