Механічні ускладнення інфаркту міокарда - Целуйко, В. Й.; Міщук, Н. Є.; Матузок, О. Е. (Ліки України, 2023)
Наведені визначення можливих механічних ускладнень інфаркту міокарда, механізми їх виникнення, клінічні форми, підходи до невідкладної діагностики та основні лікувальні заходи. Стаття розрахована на кардіологів, лікарів відділень невідкладної допомоги, лікарів функціональної діагностики, сімейних лікарів.