Зустріч МОЗ із бізнесом щодо майбутнього медичного канабісу (Ліки України, 2024)
Нещодавно Міністерством охорони здоров’я (МОЗ) України було організовано зустріч за участю Міністерства аграрної політики та продовольства України (Мінагрополітики), Державної служби України з лікарських засобів та контролю за наркотиками (Держлікслужба), ДП «Державний експертний центр МОЗ України» (ДЕЦ) для представників бізнесу, зацікавлених у роботі з медичним канабісом. У заході взяли участь представники аграрного, фармацевтичного бізнесу, виробники, дистриб’ютори та імпортери.