Кабмін схвалив Стратегію розвитку системи охорони здоров’я до 2030 року (Ліки України, 2025)
17 січня 2025 р. Кабінет Міністрів України під час засідання схвалив Стратегію розвитку системи охорони здоров’я на період до 2030 р. (далі – Стратегія) та затвердив операційний план заходів з її реалізації у 2025–2027 рр. Наразі текст документа не оприлюднений.